Utilitzar amb seny els recursos: no n’aprendran mai?

Mentre seguim a l’espera de la resposta de la Regidora de Ciutat Vella (aquesta setmana finalitza el parèntesi de bon rotllo), un veí de la plaça ens envia aquesta foto, després d’algunes ensopegades. Es podria escriure una llarga parrafada explicant el que és obvi però… seria tan obvi! Les coses provisionals han de ser necessàriament cutres? Ah!, que no és provisional?

Aquesta nova senyal té la virtut d'haver estat posada exactament en el punt més molest possible.

 

O una part d'aquest Ajuntament es dedica a boicotejar el treball de la regidora Itziar González o estem devant d'una estratègia destinada a fer creixer la despesa pública a cops d'incompetència. O les dues coses.

 

 

Anuncis

3 thoughts on “Utilitzar amb seny els recursos: no n’aprendran mai?

 1. Als usuaris del garatge de Bertrellans ningú no ens ha fet saber com podem sortir i entrar amb el cotxe. Només hi ha senyals de prohibició per tot arreu però res que faciliti el trànsit als veïns. Com sempre, els grans oblidats, espècie en extinció de la zona, per pròpia voluntat de l’Ajuntament.

 2. Estic contenta. Acabo de saber que finalment no es farà cap hotel al costat del Palau de la Música. El projecte significava, entre d’altres coses, tirar a terra dos edificis catalogats. S’ha imposat el seny. La llàstima és que ha estat gràcies a la lluita veïnal i no al bon fer dels nostres polítics municipals. Si ells no es fan càrrec de preservar el nostre patrimoni, qui ho farà? Tot haurà de dependre sempre de la bona voluntat de les persones que posen hores i esforç de la seva vida per aconseguir allò que els altres haurien de fer simplement perquè és la seva feina?
  En fi, almenys, final feliç en alguna cosa.

 3. No sé si és el lloc però estic tan enfadada que necessito fer-me ressò de què li va passar al meu pare a l’autobús de la A qui correspongui.

  El meu pare té 71 anys i com moltes persones d’aquesta edat té el carnet de pensionista que li permet viatjar amb les targetes T4 que suposen un 50% de descompte. El 23 d’abril va sortir de casa amb el carnet i les targetes a la butxaca de l’americana. Un cop al carrer va pensar que feia calor i va tornar enrere per deixar la jaqueta. Quan era a punt de pujar a l’autobús es va adonar de l’oblit i va comprar una targeta rosa que va marcar en pujar. Un inspector de Transports Metropolitans li va demanar el carnet i com que no el duia li va dir que tenia vint dies per presentar-lo a una Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’empresa si no volia pagar una multa de 50 euros. Quan el meu pare va anar a l’oficina, un treballador poc amable li va dir que l’inspector l’havia sancionat i havia de pagar els 50 euros. Conclusió 1: l’inspector núm 14283 el va enganyar i el va multar sense dir-li i sense donar-li el dret a pagar al moment, cosa que suposa una reducció del 50% de l’import de la multa. Conclusió núm 2: quan l’Ajuntament ens va avisar que aniria a pels que es colen al transport públic es va oblidar de dir-nos que pensava recuperar els diners perduts enganyant i multant els pensionistes que paguen però es deixen el carnet a casa en un oblit. Jo tinc entès que si no portes el carnet de conduir quan algun agent te’l demana, tens dret a portar-lo en un plaç raonable. Això no val per a l’Ajuntament ni per a Transports Metropolitans. Però, és clar, és més senzill enfrontar-se i mentir a una persona gran que perseguir als que veritablement salten la tanca. Lamentable. Visc a Barcelona que no visca Barcelona.

  Margarida Codina Carbonell
  línia 10 de Barcelona:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s