Seguim “negociant” ?

Anuncis

2 thoughts on “Seguim “negociant” ?

  1. Jó soc veí com tohom i no vull un jardí amb reixes, preferixo que dormi gent que no te on fer-ho, que el xavals es fumin unes cigarretes i les parelletes facin cosetes.

    Volem un gabia de disseny?

    D’altra banda, felicitats per el blog, hi han coses molt ben documentades.

  2. A mi no m’agrada una reixa. No m’agrada defensar una reixa. A mi no em molesta que la gent entre a la gespa, que es facin petons i que fumin o facin la migdiada.

    El que no m’agrada és que sigui un càmping gratuit al centre de barcelona. La majoria de gent que hi dorm, son turistes de pas. Hi ha un grupet que no, i tots sabem qui son. Però la resta… gent que aprofita el bon temps que fa a la ciutat per a no pagar allotjament. El problema no és que dormin, el problema és que pixen, caguen i follen. I com que això després no ho netegen, és un problema de salut pública.

    La “cutre-reixa” que tenim ara ha demostrat ser efectiva. No m’agrada defensar una reixa (a cap veí li agrada, i encara menys a veins que han nascut a aquesta plaça), però davant de la gran cagada de l’ajuntament en el disseny de la plaça (una cagada rera unaltra), l’única solució passa per la reixa. És el que passa per tenir una plaça de disseny sense seny, pensada més per a fer una foto turística, que no per a la vida dels veins i barcelonins.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s