Les reclamacions continuen. Regidora, ara compromís, ara fets!

Davant de l’escrit rebut per part de la Regidoria on no hi ha cap compromís concret, ni cap calendari d’execució respecte dels 7 punts que reclamem els veïns i veïnes, s’ha adreçat un comunicat als diferents mitjans de comunicació i organitzacions polítiques:

Referent a les reclamacions veïnals a la Plaça de la Vila de Madrid i donada la repercussió en els mitjans de comunicació i l’interès demostrat per les organitzacions polítiques presents al Districte, volem informar de l’estat de la qüestió a febrer de 2010.

1.- Que l’Assemblea Veïnal ha presentat insistentment a la Regidoria de Ciutat Vella un recull de 7 punts bàsics per a la dignificació de la Plaça.

2.- Que la Regidoria finalment ha escoltat, i que després de diverses reunions, s’ha compromès verbalment (de manera presencial o telefònica) a estudiar i donar solució a cadascuna de les 7 reclamacions proposades.

3.- Que a dia d’avui encara no s’ha rebut cap compromís per escrit amb la resposta a la solució dels 7 punts, ni cap calendari d’execució.

4.- Que el veïnat de la Plaça continuem la tasca de denúncia pública a través dels balcons i mitjans de comunicació amb l’única finalitat de aconseguir per escrit, compromisos i calendaris d’execució, que evitin definitivament la reproducció dels problemes crònics d’aquesta plaça.

5.- Que la campanya de denúncia és indefinida i activa fins aconseguir els 7 objectius reclamats.

S’ofereix informació puntual a través del bloc veïnal:
http://bcn2.wordpress.com

Contacte:
vilamadrid@yahoo.com

Assemblea de Veïns i Veïnes de la Plaça de la Vila de Madrid

Gòtic, a 11 de febrer de 2010

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s