Quin parell de saragüells!!

Els veïns i veïnes de la Plaça de la Vila de Madrid, reunits en Assemblea el 24 de febrer a les 19.00h, acorden:

1.- No acceptar el moment d’impasse generat pel silenci de l’Ajuntament i per la seva manca de compromís en posar per escrit les solucions als 7 punts plantejats pels veïns i veïnes.

2.- Trucar directament a la Regidora per demanar-li perquè no es passa del compromís verbal a l’escrit, la qual cosa es fa en aquell mateix moment a les 19.33h. La Regidora Itzíar González al·lega ignorància respecte del perquè del retard i es compromet a donar una resposta l’endemà mateix, un cop hagi parlat amb qui en va delegar la resposta. Se la convida a mantenir una reunió presencial per a l’entrega del document signat de compromís, en el cas de que es decideixin a fer-lo.

3.- Preventivament, s’acorden noves accions de protesta. S’organitzaran “performances” al carrer per a cadascun dels punts de les nostres reivindicacions. Així, es començarà amb la simulació d’una “rampa” a l’entrada del Passatge de la Rambla, es convocaran els veïns i veïnes i als mitjans de comunicació, al mateix temps que es faran notes de premsa per als mitjans no assistents. Aquesta acció es portarà a terme la propera setmana i en les setmanes següents s’aniran donant “resposta” a la resta de problemes de la plaça.

4.- Es convida a la resta de veïns i veïnes de la Plaça de la Vila de Madrid a utilitzar com a mitjà de difusió de nous plantejaments, propostes, denúncies, etc, el propi bloc dels veïns.

5.- Es proposa anar denunciant puntualment a través del bloc i de cartes al Director dels diaris dels problemes de manteniment de la plaça i del malversament de diner públic que comporta anar fent malament determinades actuacions (pi-pi-pèrgola, obres Ma-Canudas, arbres de l’illa de Pasqua, etc).

6.- Es planteja la possibilitat de fer una jornada a l’Ateneu amb un grup d’urbanistes per parlar de la plaça i en general del control pressupostari dels diners dedicats al manteniment dels espais públics.

7.- L’acte de reconeixement a la gent gran de la plaça es farà més endavant, cap a la primavera i quan el temps acompanyi. Tot i així s’haurà de presentar un projecte a la Regidoria per tal que es pugui comptar amb el pressupost pertinent.

I així, a les 20.50h es dóna per finalitzada l’assemblea.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s