Sobretot!, girem la cara i mirem cap a una altra banda.

El curt trajecte entre el carrer Canuda i el metro de la Plaça de Catalunya dóna per a molt. En aquests pocs metres i amb un fred prou intens, aquests dies es poden continuar veient els grups de prostitutes subsaharianes oferint “a pressió” els seus serveis als turistes i vianants, als llauners oferint cerveses i el comerç “al detall” de substàncies de tota mena.

Segons se’ns informava des de la premsa, i no fa gaires dies la mateixa Regidora del Districte de Ciutat Vella, Itziar González, ja no hi havia prostitució a la Rambla perquè s’havia desarticulat la xarxa que controlava aquests col·lectius. Es deuen tractar de treballadores autònomes?.

ProstitucióRambla
La prostitució subsahariana "inexistent".

També se’ns informava que s’havia aconseguit desarticular les xarxes dels que estaven darrera dels llauners. També deuen ser autònoms, tot i que sospitosament s’assemblin molt?. Potser com que ara els autònoms tindran alguna prestació miserable més, això ha provocat un “efecte crida” i ha fet que tothom vulgui ser autònom.

LlaunersRambla
Un guiri amb els pantalons abaixats, bebent una cervesa acabada de comprar a un llauner "inexistent". A la dreta, el "trapitxeo inexistent" habitual a la Rambla.

Si en voleu veure uns quants d’aquests “autònoms” només us heu de passejar al voltant de les 6 del matí (o abans) dels divendres, dissabtes i diumenges. Ep!, i això que ara fa fred!. Aquesta primavera i estiu se’ns presenten divertits.

Disculpeu la baixa qualitat de les imatges,però només som uns veïns amb mitjans amateurs que no tenim altra cosa a fer que està acampats a la Rambla a les sis del matí d’un diumenge. En qualsevol cas, convidem a qualsevol mitjà gràfic a que facin un passeig amb les seves càmeres (això sí, sigueu discrets).

Els problemes cal mirar-los de cara. Mirar cap a una altra banda i fer veure que no existeixen només fa que el problema encara sigui més gran.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s