Inaugurada la rampa d'accés al Passatge de la Rambla

Tot i l’aiguaneu i un cel amenaçador, un grup de veïns i veïnes de la Plaça de la Vila de Madrid han procedit a inaugurar la rampa d’accés al Passatge de la Rambla, en el dia gloriós de divendres 12 de març de 2010 a les 11.00h.

Rampa d'accés al Passatge de la Rambla
Rampa d’accés al Passatge de la Rambla. Si cliqueu damunt la fotografia, accedireu a una galeria d’imatges.

Aquest passatge, just al costat del Restaurant Living i dins les instal·lacions de l’hotel Citadines, és objecte d’una llarga reivindicació dels veïns i veïnes que l’utilitzen com a via d’accés a la Rambla: la construcció d’una rampa que permeti a les persones amb mobilitat reduïda accedir-hi sense jugar-s’hi la vida. L’Ajuntament, en cumpliment de la normativa municipal al respecte, ha convidat a la propietat responsable a construir l’esmentada rampa, de la qual els veïns i veïnes n’estan tant i tant contents. Com es pot veure a les imatges, la rampa ràpidament va ser aplaudida i utilitzada pels vianants que passaven en aquell moment pel passatge.

Amb l’absència de les autoritats municipals, adduint problemes climatològics fruit de la nevada de fa quatre (sí, 4) dies, es va procedir també a la inauguració dels panells informatius que la mateixa Regidoria de districte es va comprometre a instal·lar. Utilitzant les més noves tecnologies de comunicació ciutadana, aquest panell anirà comunicant als veïns i veïnes de les diferents accions que es facin a la plaça, els seus terminis d’inici i finalització, el seu cost, els diferents proveïdors que prestin els serveis i demés detalls que els veïns i veïnes, vés a saber perquè, s’entossudeixen a voler saber.

Es tracta d’un primer èxit de les reivindicacions veïnals de la plaça. En el cas de que, per motius inimaginables, quan passeu pel passatge no us trobeu cap rampa, ni cap panell informatiu, sou pregats de clicar aquí o aquí.

Anuncis

One thought on “Inaugurada la rampa d'accés al Passatge de la Rambla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s