Dimiteix la Regidora de Ciutat Vella, Itziar González

L’anunci l’ha fet aquesta tarda a les 16.30h a la galeria gòtica del propi Ajuntament i ho ha argumentat per motius personals i de salut. Era Regiora des de maig del 2007 i es va presentar com a independent pel PSC (PSC-PSOE), si bé sembla que darrerament havia formalitzat la seva militància. El primer tinent d’alcalde, Carles Martí, assumirà la regidoria executiva de Ciutat Vella.

Diferents informacions apunten a la dificultat de la Regidora per guanyar-se la confiança i el reconeixement en l’equip municipal. Un dels darrers projectes presentats és el Plà d’Usos i el desenvolupament dels discutits Consells de Barri.

La renúncia d’Itziar González es farà efectiva en el proper Plenari municipal, el 30 d’abril. Posteriorment, prendrà possessió del càrrec de regidor Ramon Nicolau, actual Comissionat d’Alcaldia per a la Participació Ciutadana. Ramon Nicolau serà nomenat regidor de Participació i serà proposat com a president del districte de Ciutat Vella.

Des de l’Assemblea de la Plaça de la Vila de Madrid només podem destacar la seva capacitat de diàleg tot i la dificultat per arribar a compromisos concrets. En els darrers mesos la mobilització veïnal de la plaça havia sol·licitat i aconseguit, primer que escoltés i després que es comprometés. Ara estavem en el tercer pas de calendaritzar els compromisos adquirits i just la setmana entrant s’havia de produir una reunió que enteniem com a definitiva per posar negre sobre blanc els compromisos adquirits.

Des de l’AVPVM eguirem insistint en la necessitat de retornar l’espai públic al veí que l’utilitza dia a dia i a recuperar la seva dignitat.

Anuncis

One thought on “Dimiteix la Regidora de Ciutat Vella, Itziar González

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s