Ara ja sabem de què reia l’Hereu

RESULTAT DE LA “CONSULTA” DE LA DIAGONAL:

Participació: 12,17%
Opció A: 11,88%
Opció B: 8,28%
Opció C: 79,84%

Carles Martí i Pilar Conesa (responsable del procés informàtic) dimitits. Després del rídícul majúscul, de participació, de funcionament i de resultat, és el mínim que podia succeir.

A Ciutat Vella, defenestrat l’hereu de l’Hereu i defenestrada la Itziar González, ara la incògnita és saber qui prendrà les decisions, de gran trascendència, que cal prendre al Districte i en què pot influir en la Plaça de la Vila de Madrid en particular. En principi en Carles Martí l’han dimitit de totes les seves funcions municipals, també de regidor executiu de Ciutat Vella i que Garcia Bragado (l’altre Tinent d’Alcalde i un dels possibles substituts juntament amb l’Assumpte Escarp i en Jordi William Carnes) ha estat el supervisor del procés de “participació” i sembla que continua de responsable d’Urbanisme, (és qui va re-col·locar l’Helio Lozano, amic d’aquest bloc, en un altre districte tot i saber que hi havia (pressumptament, això sí) delicte en les seves funcions a Ciutat Vella)… També podrien optar per nomenar un regidor de Ciutat Vella “nou” i no vinculat a cap tinència d’alcaldia per als mesos de mandat restants.

Les consultes sobiranistes deixen en evidència el referèndum de la Diagonal

L’escàs 12% de participació que ha aconseguit mobilitzar l’Ajuntament de Barcelona en la consulta sobre la Diagonal queda molt lluny del suport en les consultes sobre la independència d’arreu del Principat. Malgrat no comptar amb cap tipus de suport econòmic de les institucions ni dels partits, el fenomen de les consultes sobiranistes ha aconseguit mobilitzar de mitjana el 25% de la població allí on s’han celebrat, sense problemes informàtics i amb rigorosos sistemes de control del vot i del recompte, mentre que en la consulta promoguda pel PSC de Barcelona només ha votat un 12% de població tot i els sis dies de votacions. Mentre que als 462 municipis que han consultat la independència cada vot ha costat un euro d’inversió en campanya (sortida de les butxaques dels voluntaris), a la consulta barcelonina cada vot ha costat a l’Ajuntament de Barcelona (és a dir, a tots nosaltres) 17 euros.

En fí, de moment les nostres converses tècniques entre el Districte i l’Assemblea de Veïns de la Plaça de la Vila de Madrid tiren endavant i van donant alguns, minsos, fruits i en els propers dies informarem en aquest bloc de manera exhaustiva de si ens trobem en un cul de sac o de si hi ha possibilitats de redreçar la situació i abordar els punts importants de les nostres reivindicacions.

Estiguem amatents i els balcons ben nets i preparats per si cal canviar i/o afegir noves pancartes.

Anuncis

One thought on “Ara ja sabem de què reia l’Hereu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s