Actes lúdics contra ionquis i indigents?

Ara resulta que el districte de Ciutat Vella, amb la col·laboració de les entitats i associacions (quines deuen ser???), ha programat fins a una seixantena d’activitats que es desenvoluparan al llarg de tot l’estiu en dinou punts estratègics de Ciutat Vella “amb l’objectiu d’allunyar els ionquis i indigents” d’aquests punts de la ciutat.  Titelles, màgia, animació o concerts s’intercalaran amb activitats de barri com ara una xoriçada diabòlica a la Barceloneta (no és una broma, ho deiem per lo de la xoriçada). No sé, no sé, no acabem de veure la relació entre festa diürna i ionquis i indigents nocturns, tret de justificar pressupostos per a la festa sense fí. Amb qui deuen haver parlat que justifiqui aquest sense sentit?.

La idea és “ocupar l’espai públic per destinar-lo a actes que afavoreixin la convivència veïnal i el civisme i així allunyar els ionquis i indigents que es col·loquen en punts estratègics del Raval, la Barceloneta o el barri Gòtic. Els tallers infantils, els espectacles musicals o destinats als més joves, la màgia, l’animació al carrer o les trobades d’associacions i entitats per fer activitats al carrer aprofitant el bon temps són algunes de les mesures que s’han impulsat des del districte de Ciutat Vella amb la col·laboració de les associacions i entitats“. Col·laboració d’associacions i entitats ?????, quines ????.

Es veu que el gros més important d’espectacles es concentra a la Barceloneta i al barri Gòtic. Al Gòtic s’hi organitzaran un total de 26 activitats festives que es repartiran en deu punts estratègics: la plaça George Orwell, la plaça de la Mercè, la plaça de la Vila de Madrid, la plaça del Regomir, la plaça de Sant Just, la plaça Traginers, la plaça del Teatre, el carrer Ataülf, la plaça Reial i la plaça Joaquim Xirau. En aquests punts hi haurà tallers de plàstica, mostres fotogràfiques, trobades de pintors, animació infantil, lectura de relats, un campionat de futbolí, jocs infantils, classes de capoeira, un espectacle de circ, un taller de DJ’s, concerts als balcons i un passi de curtmetratges. ..

Insistim, amb qui coi han parlat?. Almenys a la Plaça de la Vila de Madrid estem immersos en altres reclamacions que no són organitzar festetes i esperem que, un cop gastats els dinerons que costarà aquesta absurda autopromoció de l’Ajuntament, no ens vindran amb que no hi ha pressupost per fer el que han de fer. Comencen altre cop els despropòsits?.

Mentrestant silenci i indiferència en els nostres intents per poguer tornar a parlar amb els serveis tècnics municipals i aclarir els problemes pendents a la plaça…

Senyores i senyors: comença la festa, que venen eleccions!.

Anuncis

2 thoughts on “Actes lúdics contra ionquis i indigents?

  1. DESGRACIADAMENT PER TOTS NOSALTRES,L’AJUNTAMENT CREU QUE SOM IMBECILS,SEGUEIX VIVINT DE LA MISTICA DE LA TRANSICIO,QUANT VAN ABSORVIR LES ASOCIACIONS DE VEINS,AMB FALORNIES I FESTETES POPULARS,UNA BONA PATADA AL CUL PER FAVOR¡¡¡¡¡BARCELONA ESTA EN JOC.

  2. Per favor, Oliva, escriure tot un text amb majúscules és una manca de respecte cap els altres. És l’equivalent a cridar en una conversa. I de soroll ja n’hi ha massa al barri.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s