Tanca i àrea de jocs a la Plaça, comencem a concretar

A l’espera de que la resta de punts de la PVM es vagin concretant en realitats en els propers dies i es vagin corregint les errades del tipus del carrer Francesc Pujols, avançarem en el tema de la tanca i de l’àrea de jocs infantils, també a l’espera de què el Districte faci en els propers dies les seves propostes.

Donada la imminència de la proposta del Districte i per evitar la complexitat de que l’enquesta arribés a tothom i en poc temps, hem decidit anar informant als veïns i veïnes de manera directa a través d’aquest bloc i a través de fulls informatius que deixarem a l’entrada de cada porteria.

Pel que fa a la tanca, si bé s’està d’acord en que ha de ser senzilla i de baix impacte visual, els tècnics del Districte proposen una tanca de tipus quadrat, mentre que les nostres propostes anaven més encaminades a una tanca del tipus llança, sense que sigui imprescindible la construcció de muret. Donat que l’alçada de la tanca ha de rondar el 1,80 seria possible en les dues opcions i creiem que la proposada inicialment per nosaltres seria més elegant i acord amb l’àrea museitzada de la Via Sepulcral.

Opció A, tipus llança – Opció B, tipus quadrada

Referent a l’àrea de jocs infantils també hi ha una proposta per part del Districte de fer-la a la banda Ateneu i de característiques de terra tou i jocs 0-3, mentre que els usuaris consultats a dia d’avui prefereixen les àrees amb sorral i franja 0-6 i la conveniència de que sigui instal·lada a la banda Decathlon. També s’ha trobat una possible alternativa a totes dues que seria una àrea similar a la que es troba a la Plaça de les Caramelles del Raval, amb franja d’edat 0-5, equipada amb gronxadors de seguretat i terra tou enlloc de sorral.

A àrea 0-3 tova - B àrea 0-6 sorral - C àrea 0-5 tova equipada

Anirem informant doncs d’aquestes diferents opcions a l’espera de proposta concreta per part de Districte. Evidentment qualsevol veí que vulgui fer una pregunta o aportació pot utilitzar aquest bloc o el correu de l’AVPVM: vilamadrid@yahoo.com.

Anuncis

16 thoughts on “Tanca i àrea de jocs a la Plaça, comencem a concretar

 1. TANCA: voto per la idea de la A i la B2,sencilles i que no necesariament han de portar muret.
  AREA DE JOCS INFANTILS:si el tinc que col.locar a algun lloc el posaria a la banda Decathlon i el C.

  Alfred no t’enfadis,he posat majuscùlas!!!

 2. Hola, sobre la tanca, prefeixo mil vegades la nostra proposta, totalment d’acord que és més elegant i amb acord al entorn.
  Sobre els jocs, preferixo també la opció B, o màxim C, sempre millor que la que ells proposen, i millor a la banda del decathlon.

  Veig que no tenim en principi mai res en comú amb els dirigents, ni tan sols en quin costat s’han de posar els jocs!

  Ah, suposo que et refereixes a que ara sembla ser un error l’aparcament?..Saps, avui per avui, i em permeto escriure en castellà…si no lo veo, no lo creo.

  Fins aviat,

 3. Jo recolzo la valla airosa tipus llança. La de quadrats pot arribar a semblar una gabia i no es el que cerquem. Pensem en protegir i tranquilitzar. Per això pensem amb visualització al màxim d’un lloc tranquil, amable amb els avis, nens i vianants, relaxant pels visitants que cerquin un moment de repos en la seva visita al barri, lectura, solet,…bo pels veins i acollidor pels de fora.

 4. Com a tanca la de llança, la A. És senzilla però prou elegant, la quadrada sembla una tanca d’obra.
  Per a àrea de jocs infantils és millor la B, però la C em sembla una bona alternativa.

 5. Començo per les àrees de joc, com a mama he observat que es creen molts mes jocs entre els nens en les àrees de joc on hi ha sorra, aquestes àrees sempre estan plenes de nens jugant, es a dir, que m’agrada més l’opció B situada al costat del Decatlon, com alternativa a l’anterior seria la C.

  En quant a la tanca, el tipus llança és l’opció escollida per mi, estic d’acord amb el Pere que dóna més calidesa, l’altra sembla una gàbia de lleons i home ……

 6. Bon dia, referent a la tanca, l’opció A li escau més al museu i al jardí, que té uns arbres fantàstics. L’opció B és com la que hi ha ara, però clavada al terra.

 7. Home, clarament l’opció A. La B sembla més aviat un encerclat d’obra. I pels nens, si la B no es pot, almenys la C.

 8. Se’ns dubte, tipus llança! Sinó convertiran la plaça en una gàbia… de fet, són el mateix tipus de tanques cutre que hi ha ara però pintades de blanc….

  Jocs infantils… banda decathlon, i sobretot sobretot sobretot, inaccesibles a la nit! Si l’area de jocs queda accessible durant la nit, tindrem un nou problema a la plaça. Si queda inaccessible, tindrem una plaça més tranquila de nit i de dia :)

 9. i el tipus de joc…. a veure, jo no tinc nens… però si que és cert que on hi ha sorra els nens es relacionen més… així doncs… sorral !!

 10. Nosaltres creiem que la millor opció seria la de les llances, la A, quedaria molt bé en aquesta plaça.
  Per a la zona de jocs creiem que és millor la B, sense dubte, però es podria acceptar la C com a mal menor.
  El que sí creiem important és que torni la vigilància de dia que ha anat molt bé i ara es troba a faltar.

 11. La tanca tipus “llança” donarien molt més “empaque” a la plaça. Preferim la A.
  De zona de jocs veiem més clara la C. La A és insuficient i la B la veig complexa.
  Ja falta menys!

 12. La tanca tipus llança és molt més elegant, si! I la zona infantil millor al costat del Decathlon com diu la Montserrat, senzillament per la tranquil·litat a la biblioteca de l’Ateneu… I torno a dir, llàstima que no hi hagi espai per un pipi-can!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s