Resum del posicionament dels veïns respecte de la tanca i àrea de jocs

Després de la consulta feta a través d’aquest bloc, per mail i de visites presencials als veïns i veïnes de la Plaça de la Vila de Madrid, s’han arribat a les següents conclusions, que ja s’han fet arribar al Districte de Ciutat Vella i a la seva regidora a través del Sr. Francesc Puigdomènech, Director de Serveis de Territori de Ciutat Vella.

“Referent a la darrera reunió al Districte, hem estat informant a la resta de veïns de la PVM de les diferents opcions referides a la tanca i a l’àrea infantil, amb la màxima rapidesa per poguer-vos fer arribar les conclusions el més ràpid possible. A través del propi bloc, per mail i en les visites presencials que hem fet, us fem saber les conclusions generals a les que s’ha arribat.

Us preguem que visiteu el post referent a aquesta qüestió perque pogueu veure més clarament les opcions mostrades. Per altra banda informar-vos també que aquest ha estat un dels posts més llegit de la història del bloc veïnal i un dels que ha generat més participació en tan pocs dies (bloc, mail, telèfon. presencial), la qual cosa mostra el gran interés que té arribar a la solució d’aquestes dues qüestions.

1.- Referent a la tanca, l’opció triada és la que al bloc s’indica com opció A, o similar, en llança i a 1,80m d’alçada. Aquesta solució, sense necessitat de muret si no es vol, és igualment una proposta simple i dóna a la plaça un aspecte més elegant que la simple reixa.

2.- Referent a l’àrea de jocs s’opta per l’opció de sorral i a la banda de Decathlon, tot i que l’opció C és triada majoritàriament com a alternativa vàlida (seria del tipus i equipament mínim de la de la plaça de les Caramelles en categoria 0-5), en el cas d’impossibilitat tècnica per a la B. En qualsevol cas, la ubicació triada seguiria sent la banda Decathlon. Els arguments exposats són des de que es vol que estigui dins el perímetre de la plaça verda, que hi pugui tenir un mínim d’ombra, evitar sorolls a la biblioteca de l’Ateneu i facilitar la neteja i el manteniment al quedar tancada de nit.

3.- Es valora com a imprescindible la presència de vigilància diürna a la plaça per evitar que es tornin a consolidar les actituds incíviques i que aquests dies ja tornen a ser presents a la plaça (follar en ple dia, gossos a l’interior de la plaça, pic-nics i la brutícia quan acaben…, i la darrera novetat és utilitzar l’interior de la plaça com a circuit de mountain-bike).

Bé doncs, agraïriem que traslladessis aquesta informació a la Regidora i a qui correspongui i conseguir que la proposta tradueixi realment les necessitats dels veïns, i si cal que ens veiem en algun moment per polir aquestes qüestions, som a la vostra disposició. Igualment, també agraïriem la màxima celeritat que sigui possible en la definició final del projecte per poguer tancar aquestes dues qüestions i poguer-ne informar als veïns. Moltes gràcies.

Referent al tema de Francesc Pujols, ara tornem a tenir-hi el mateix problema que a la banda Decathlon, el terra ha quedat igualment pintat… però ara de color gris. Les motos hi continuen aparcant al veure-ho delimitat i sense cap senyal de prohibit aparcar motos i la Guàrdia Urvana quan hi passa… doncs hi passa… com els micos de Gibraltar, no veuen, no escolten, no parlen… Caldria una solució ràpida al respecte perquè estem com estàvem.”

Anuncis

3 thoughts on “Resum del posicionament dels veïns respecte de la tanca i àrea de jocs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s