El pas de tortuga, la paciència i els que van amb la moto posada

Aquests dies Districte de Ciutat Vella ha respirat, referent als diferents temes que tenen pendents de solucionar. Us pasem el resum de la comunicació, amb alguna cosa bona i amb la resta en el kafkià camí de l’administració pública… Sembla ser, però, que la propera setmana mantindrem una altra trobada amb la Regidora i amb la Gerent de Ciutat Vella perquè se’ns informi novament de l’evolució… estareu informats:

1.- Ja s’han posat dues senyals de prohibit aparcar motos al carrer de Francesc Pujols.
2.- La brigada de neteja tornarà a la plaça per intentar trobar una solució al problema de la pintura que ha quedat a la banda Decathlon i a Francesc Pujols.
3.- Parlaran amb el restaurant Living perquè aclareixi calendari d’execució de la rampa.
4.- Ja tenen els tres projectes de tanca (el primer que van presentar, el que després proposaven ells i el que proposem nosaltres) i els respectius pressupostos i li ha passat el dossier a la regidora i a la gerent juntament amb el nostre mail i post al bloc i les nostres valoracions i conclusions. Igualment pel que fa a l’àrea infantil.
5.- Queda igualment traslladat a la regidora el tema de la seguretat diürna i la possibilitat d’estudiar una solució per a la “barra de bar” del sud de la plaça i d’acabar de dir quan podran posar més seients i fixar els actuals.

Per altra banda, ahir dijous es va celebrar la 5ª assemblea de Ciutat Vella Decideix, de la qual en forma part l’AVPVM i que com sabeu tracta d’organitzar una consulta el proper 11 d’abril perquè la ciutadania opini sobre la independència de Catalunya, de manera similar a com ho porten fent ja prop de 600 poblacions de tot el territori. Donat que la reunió d’ahir ha estat realment un punt d’inflexió, us recomanem el seguiment del seu web i que si algú està interessat en col·laborar-hi s’hi pugui posar en contacte directament.

http://www-ciutatvelladecideix.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s