Acabem l’agost i el més calent és a l’aigüera

Seguim sense notícies sobre les tres possibilitats de tanca per a la plaça. Seguim sense notícies sobre el model triat per a l’àrea infantil. Seguim sense notícies sobre la recuperació del personal de vigilància de la plaça. Seguim sense notícies dels bancs públics que falten per instal·lar, ni de com netejaran d’una vegada la xapussa dels anteriors límits de l’aparcament de motos, ni de què pensen fer per evitar la concentració de botelló i de gossos de la banda sud de la plaça, ni… i així anar fent. La indolència continua, mentre continua l’ocupació de la plaça, dia i nit, per fauna de tota mena, tant de quatre potes com de dues, amb els seus diferents graus d’incivisme.

Les úniques novetats destacables són l’inici de les obres de la rampa del Passatge de la Rambla i la lenta (molt lenta) desaparició de l’aparcament il·legal de motos al carrer Francesc Pujol, la resta?, més o menys com sempre.

Una bona notícia a la plaça, però, és la finalització de les obres a la façana del Palau de Savassona, seu de l’Ateneu i de la qual ens n’hem de felicitar. Per fí s’ha posat remei a la reforma anterior que intentava “igualar” la part superior, més nova, de l’edifici amb la pròpia del palau. La reforma actual, a banda d’incorporar elements i materials moderns, diferencia clarament les dues fasses arquitectòniques. Felicitats als arquitectes del projecte!.

Els veïns i veïnes, però, seguirem reclamant el cumpliment de la resta d’aspectes pendents per a la total dignificació de la plaça.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s