Hereu, fora de joc

Primaveres de somriures, anuncis i promeses...

“Y por eso aspiro a que esta Barcelona fiable y creíble, y ambiciosa y atrevida, lidere la recuperación y sea de nuevo punta de lanza del progreso en Catalunya y España. Una Catalunya reconocida y reconocible en una España plural y por tanto más fuerte.”

... inevitablement marcides

Escriure per no dir res és un art que solen practicar els polítics i i el nostre alcalde  no és una excepció. Com el seu antecessor Joan Clos -i encara més que ell-, el senyor Hereu considera que la seva missió consisteix en continuar en el càrrec al preu que sigui. I si per això cal ignorar l’evidència, s’ignora.  I si cal desviar les pròpies responsabilitats, es desvien. Ho fa fins i tot ara, en plena crisi de lideratge, i quan les circuntàncies difícils que estem vivint tots  (tant al barri de  Ciutat Vella,  castigat per la corrupció i la  degradació, com en el conjunt de la ciutat, en plena crisi de model i amb un atur masiu),  obligarien a prendre mesures socials decidides i urgents. Però Hereu opta per allò del “després de mi el Diluvi”, i resisteix atrinxerat a l’espera que la mala maror escampi.

Com diu la dita catalana, qui escriu ensenya el cul. El que ensenya el senyor Hereu en aquest bla-bla-bla intrascendent, publicat, com era previsible en el diari El País és d’una enorme buidor. És la crónica anunciada d’una mort política. Com a munícip, és clar. Perque encara que, tal com sembla,  l’alcalde de Barcelona portarà al PSC a perdre una ciutat que domina desde l’inici de la democràcia, per aquest tipus de curriculums sempre hi haura una vacant disponible (i ben pagada). Ja sigui com a columpiador de gallines  a la Unió Europea o com a embaixador a les illes Pastanagals, sempre podrà seguir publicant fum a El País. Llavors segur que el llegirem amb menys preocupació que ara, que figura que és el nostre alcalde.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s