Pendents de la darrera paraula de Districte

Aquesta primera quinzena de novembre teniem previst convocar una assemblea de veïns i veïnes de la Plaça de la Vila de Madrid per informar i debatre els acords finals a què s’han arribat amb la Regidora de Ciutat Vella, Assumpta Escarp, i amb els tècnics responsables de les diferents àrees afectades i informar també d’aquells punts en què no s’hagi arribat a cap acord.

Les darreres setmanes s’han produit diverses converses i s’han desencallat alguns dels temes pendents (tanca, motos, etc), però donat que hi ha alguns aspectes de les reivindicacions plantejades pels veïns que es consideren de gran importància (àrea de jocs infantils, etc) que encara no compten amb l’acord de Districte, però de moment tampoc amb la seva negativa, i que se’ns ha comunicat que abans del dia 24 de novembre tindrem una resposta definitiva, hem preferit no fer la convocatòria, ni el comunicat informatiu final als veïns fins haver exhaurit el termini proposat pel propi Districte.

Esperem que el Districte de Ciutat Vella sigui sensible al procés participatiu que vem fer amb els veïns i veïnes de la plaça i àrea d’influència i respecti la idoneïtat de la proposta plantejada pels veïns. Restem doncs a l’espera de la posició final del Districte abans del dimecres 24. Us en mantindrem informats.

Assemblea de la Plaça de la Vila de Madrid

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s