Un negoci incívic

El negoci de l’incivisme enganxifós.  Entre els industrials més o menys relacionats amb el món de la serralleria que es dediquen a embrutar amb total impunitat portals, bústies, porters automàtics, tubs i tota classe de superfícies, descolla per la seva contumàcia aquest. La imatge  aplega les enganxines que ha plantificat aquest cap de setmana als carrerons d’en Roca i d’en Bot. Si una sola empresa, i només en aquests dos petits carrers de Ciutat Vella (en els que hi ha poques entrades de veïns  i botigues), s’han colocat totes aquestes enganxines, quants milers s’en deuen utilitzar en total en les diferents campanyes? Potser aquesta despesa explica els preus astronòmics que solen cobrar aquests serveis d’urgència, que per cert cada cop estan més centralitzats. És a dir, que els incívics no són precisament els serrallers tradicionals, el gremi dels quals se n’ha desmarcat sovint.
En tots aquests anys, els regidors de l’Ajuntament de Barcelona que ara pleguen  no han pogut, sabut o volgut, aturar aquest incivisme de coll blanc. Acabaran els nous amb aquesta fastigosa pràctica?  De moment, nosaltres ja em començat directament la neteja. I, avisem, no serà la darrera.

Anuncis

One thought on “Un negoci incívic

  1. Estic absolutament d’acord amb el text, enganxines, publicitat de la venda de pisos, s’ha perdut un gos, propaganda política, autobusos, metro, fanals, contenidors de brossa, període d’eleccions,…. Barcelona és un merder no tant sols d’enganxines de serrallers sinó de propaganda en general. Miris on miris l’espai està plè de propaganda visual i fins i tot auditiva. Un alt nivell de contaminació visual i de les consciències. El volum de l’auditiva al metro és senzillament emprenyadora i mostra el nivell de cultura cívica d’un país, nivell fomentat per una classe política que no fa res per frenar-l’ho, ans al contrari. En general l’imatge pública de Barcelona està molt deteriorada, les Rambles foten fàstic, ara que de calés, per alguns, si que se’n deuen fer amb l’arribada de creuers i la invasió turística que converteix Ciutat Vella en una mena de Lloret.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s