El veïns recorden Salvador Iborra

Unes quantes decenes de persones. Un parell de parlaments breus. Dos minuts de silenci. Finalment un aplaudiment en record d’en Salvador. Aquest vespre en aquest vell racó de Ciutat Vella, és palpaven els sentiments de pèrdua, també de pena i fins i tot de desesperança. Afortunadament a la plaça Palma de Sant Just no hi eren els qui, lluny de ser la solució formen part del problema: els oportunistes de les promeses buides, adaptades al moment i a l’escenari; els racistes qui grimpen personalment al preu de trencar la convivència; els enemics -oberts o camuflats- de la llengüa i la cultura de la víctima, la nostra. Aquest cop, el comiat de la gent del barri i dels amics del poeta ha deixat poc marge a la demagògia. Tot això que t’has, que ens em, estalviat, Salvador.

Anuncis

3 thoughts on “El veïns recorden Salvador Iborra

  1. La mort d’aquest noi tant jove i segons sembla bò és absurda, com totes, però em sembla que ho és més, potser, ja que deu respondre al desordre que des de fa tants anys el barri ha hagut de tolerar i en certa manera encara tolera.

  2. Perdoneu la meva impertinència, però en català MAI es fa servir la preposició “a” amb el complement direct, ni tan sols quan es refereix a persones, a diferència del castellà. Així que haurem de dir “recorden Salvador Iborra”, i no “recorden a Salvador Iborra”.

    Mercès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s