La bandera catalana, no

La senyera no llueix avui -tampoc avui- a l’edifici de Capitania del passeig de Colom, malgrat estar guarnit de pendons amb motiu del Día de la Pasqua Militar.

No conec la normativa d’ús de les banderes oficials per part de l’Exèrcit Espanyol, però llegeixo a Internet que “La bandera propia de las comunidades autónomas debe de ondear juntamente con la bandera de España en todos los edificios públicos civiles del ámbito territorial de aquélla, al igual que las enseñas de los ayuntamientos o cualesquiera otras corporaciones.” Suposo per tant que no sent aquest edifici civil, sino militar, el fet que la bandera catalana no estigui avui -ni mai- a l’històric edifici del Passeig de Colom, és legal.
Ara bé, no és humiliant que encara avui les dependències de l’Exèrcit espanyol siguin els únics llocs – juntament amb els locals d’organitzacions ultres anticatalanes- on la bandera catalana segueix prohibida?

Anuncis

2 thoughts on “La bandera catalana, no

  1. si fos al inreves….ja tindriem als de ciutatans, i el pp tocant els pebrots! perque no diuen res ara? s’els hi veu el “plumero” oi?

  2. Fins que no fem fora les forces d’ocupació espanyoles ens continuaran humiliant. Solució, deixar de ser dependents d’un estat ranci i en decliu com l’espanyol.
    Quan passo davant de capitania escupo a la porta o als peus dels soldats.
    Quan passo en cotxe els hi faig botifarra.
    Han de sentir que no son pas benvinguts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s