Un nou comerç de la plaça del Pi


A finals de septembre es va publicar aquest post sobre la rehabilitació de l’edifici de l’Arxiconfraria del Crist de la Sang, que habia albergat l’entranyable Estamperia del Pi. I ara s’acaba d’inaugurar la botiga de la seva planta baixa. És de la cadena Vaho, que té altres botigues a Barcelona i que, segons afirma el seu web, “buscar tesoros perdidos entre los desechos del progreso y de la modernidad es parte de nuestro trabajo”. Sempre, que no hi hagi ni una sola paraula en català, no fos cas que prenguéssim mal, és clar.

Anuncis

4 thoughts on “Un nou comerç de la plaça del Pi

  1. He anat passant hi he vist con s’anava fent la rehabilitació de l’edifici. :). Entenc el que dius encara que m’agraden aquestes bosses fetes de banderoles…aix.

  2. M’agradava més el comerç de les estampes d’abans. Almenys era molt més original i lligava més amb el barri. Això d’ara, pel que sembla, és una més de les moltes botigues en que s’ha anat convertint Barcelona. Botigues i hotels, hotels i botigues. No nego que a Barcelona hi hagin altres coses però per al vulgo, sobretot botigues i hotels. Barcelona – Gran àrea. Serà el mateix que li passarà a la botiga de llums del carrer del Duc, que t’hi jugues?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s