Un nou comerç de la plaça del Pi


A finals de septembre es va publicar aquest post sobre la rehabilitació de l’edifici de l’Arxiconfraria del Crist de la Sang, que habia albergat l’entranyable Estamperia del Pi. I ara s’acaba d’inaugurar la botiga de la seva planta baixa. És de la cadena Vaho, que té altres botigues a Barcelona i que, segons afirma el seu web, “buscar tesoros perdidos entre los desechos del progreso y de la modernidad es parte de nuestro trabajo”. Sempre, que no hi hagi ni una sola paraula en català, no fos cas que prenguéssim mal, és clar.

About these ads

About Alfred

No te'l perdis

4 thoughts on “Un nou comerç de la plaça del Pi

  1. He anat passant hi he vist con s’anava fent la rehabilitació de l’edifici. :). Entenc el que dius encara que m’agraden aquestes bosses fetes de banderoles…aix.

  2. M’agradava més el comerç de les estampes d’abans. Almenys era molt més original i lligava més amb el barri. Això d’ara, pel que sembla, és una més de les moltes botigues en que s’ha anat convertint Barcelona. Botigues i hotels, hotels i botigues. No nego que a Barcelona hi hagin altres coses però per al vulgo, sobretot botigues i hotels. Barcelona – Gran àrea. Serà el mateix que li passarà a la botiga de llums del carrer del Duc, que t’hi jugues?

  3. Retroenllaç: #Gòtic / Una botiga de bosses Vaho substitueix l’estamperia del Pi | Barcelona Street Times

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s