L’avi cotillaire, la fotògrafa i el Mercedes

20061030_avi_cotillaire_carrer_francesc_pujols

“Una gallina xica, pica, camatorta i ballarica va tenir sis polls xics, pics, camatorts i ballarics. Si la gallina no hagués sigut xica, pica, camatorta i ballarica, els sis polls no haguessin sigut xics, pics, i ballarics.”

La noia de la càmara estava encantada de sentir els jocs de paraules (embarbussaments) en català, com el que encapçala aquest post, que l’avi deixava anar amb tota facilitat. Cotillaire d’ofici i de botiga, aquest veí nostre tenia als seus més de 80 anys molt fresca la memória i conservava el seu gran sentit de l’humor. I el vehicle, el vell Mercedes, era el darrer resistent del diversos taxis que en el seu temps feien la ruta de Barcelona a Andorra i que solien parar a dinar i recollir els viatgers al passatge del Duc de la Victòria, carrer Francesc Pujols. El Mercedes, com el seu conductor, ja es deu haver jubilat; la noia ja no ens alegra amb les seves rialles i,  lamentablement l’avi cotillaire fa un parell d’anys que ens va deixar. Ens queda la fotografia, feta l’octubre de 2006, que s’havia perdut per problemes tècnics, i que per això ara hem recuperat.

One thought on “L’avi cotillaire, la fotògrafa i el Mercedes

  1. Era un plaer escoltar-lo quan te’l creuaves pel carrer, a la porteria, a l’ascensor… M’ha fet il·lusió recordar-lo veient la fotografia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s