Torna Barrinant

i torna fent una altra mutació d’aquestes a que aquest bloc ens té acostumats des de fa anys. Primer amb un “subtil” canvi de nom: Barrinant la plaça. I segon, torna altre cop com el bloc/web de l’Assemblea Veïnal de la Plaça de la Vila de Madrid i entorns, que inclou, a més de la pròpia plaça de la Vila de Madrid, els carrers Bertrellans, Duc, Francesc Pujols, Bot, Canuda (entre Rambla i Bertrellans), Portaferrissa (entre Duc i Rambla) i Rambla (entre Portaferrissa i Canuda costat Besòs).

Donat el seu caràcter netament assembleari no tindrà una junta directiva formal i actuaran a manera de portaveus segons cada cas, i mentre l’assemblea no digui el contrari, els membres del nucli constitutiu inicial: Pere Fàbregues, Alfred Comín, Josep Arranz, Montserrat Gibert i Ferran Serrano.

logoAVPVM-2Tant l’AVPVM com Barrinant la plaça no som aliens a la resta de problemàtiques de Ciutat Vella i del país, així doncs donarem cabuda també a aquella informació veïnal, cultural o de dinamisme social que poguem compartir.

Durant les properes setmanes anirem recomposant el bloc i el seu contingut i mirarem de recuperar el material documental de l’activitat de l’AVPVM dels darrers anys. I el que és més important, intentarem tornar a plantar cara al desinterès per allò que anomenem bé públic i comunitari. Sembla una amenaça?, sí, ho és.

I és clar, al bloc li ha sortit el seu germà espavilat en forma de pàgina al facebook amb el mateix nom i que serà l’espai habitual per al batec habitual de la plaça.

Esperem comptar amb la vostra col·laboració i participació activa.

Seguim!.

Anuncis

One thought on “Torna Barrinant

  1. Bentornats..!—–“Barrinant la plaa” <comment-reply@wordpress.com> ha escrit: —– Per a: modesto.masides@upc.eduDe: “Barrinant la plaa” <comment-reply@wordpress.com> Data: 10/10/2013 09:37PMAssumpte: [New post] Torna Barrinant

    can PVM posted: “i torna fent una altra mutaci d’aquestes a que aquest bloc ens t acostumats des de fa anys. Primer amb un “subtil” canvi de nom: Barrinant la plaa. I segon, torna altre cop com el bloc/web de l’Assemblea Venal de la Plaa de la Vila de Madrid i entorn”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s